به گزارش پایگاه خبری تحلیلی سفیردنا؛ بی شک سی سخت را می توان قطب پرورش پزشک در استان کهگیلویه وبویراحمد دانست که حتی در خارج از کشور و دانشکاه های برون مرزی شهره عام و خاص است و این موضوع بر کسی پوشیده نیست.
سی سخت دارای بیشترین پزشک و تحصیل کرده پزشکی در استان بوده که همگی آنان در سطوح بالای عملی قرار دارند تا حدی که یکی از بانوان پزشک این شهر به ریاست نظام پزشکی شیراز منصوب می شود.
نمونه های اینچنینی زیادی وجود دارد و هرکجا نام سی سخت به زبان می آید، تداعی گر نخبگان عملی و پزشکی است ولی متاسفانه به دلیل عدم وجود امکانات و تجهیزات، این تحصیل کردگان و نخبگان پزشکی اغلب به خارج از استان و خارج از کشور مهاجرت می کنند.
اکنون با این سابقه علمی و پزشکی در شهر سی سخت، این شهر از داشتن مرکز پزشکی معتبر و مجهز و بیمارستان محروم است و تنها یک درمانگاه دارد که آن هم از معالجه یک مارگزیدگی ساده عاجز هستند و فورا بیماران را جهت معالجه به یاسوج اعزام می کنند.
کلنگ احداث بیمارستان شهر سی سخت سال گذشته بر زمین زده شد اما از آن زمان تا اکنون خبری از عملیات عمرانی برای تکمیل بیمارستان نشده است.
اکنون مرکز بستر درومانی شهر سی سخت کمبود پزشکان متخصص و تجهیزات پزشکی را به شدت احساس می کند به گونه ای که برای بیماران برای درمان مجبور به مراجعه به شهر یاسوج و یا استان های مجاور هستند.
جالب اینجاست که شهروندان سی سخت گاها برای معالجه و درمان به پزشکان سی سختی شاغل در بیمارستان های دیگر استان ها مراجعه می کنند که این موضوع تنها برای شهر سی سخت صدق نمی کند بلکه مردم استان کهگیلویه وبویراحمد همه با این موضوع مواجه هستند و اغلب برای درمان و معالجه به شهر شیراز و گاها به پزشکان هم استانی مراجعه می کنند.
انتهای پیام/
سفیردنا نظرات بی ارتباط با خبر و نظراتی که حاوی توهین یا افترا است را منتشر نمیکند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگلیش) خودداری کنید.
نظرات کاربران