کدخبر: ۱۷۲۳۲۷
۱۲ آبان ۱۳۹۵ ساعت ۰۷:۰۹
چاپ

مدیر جهاد کشاورزی دنا پاسخ درخواستها و مطالبات کشاورزان دنا را داد

مدیر جهاد کشاورزی دنا در این نشست به مطالبات و درخواستهای مردمی که از طریق بخش ویژه ای در پایگاه خبری تحلیلی سفیر دنا به نگرانی ها ،مطالبات و درخواستهای مردمی که در قالب نظر(کامنت) به ثبت رسیده بود پاسخ داد.

 دکتر فضل الله آذر فر مدیر جهاد کشاورزی شهرستان دنا طی گفت و شنود اختصاصی با سفیر دنا به سوالات و درخواستهای مردمی پاسخ داد.
 
مدیر جهاد کشاورزی دنا در این نشست به مطالبات و درخواستهای مردمی که از طریق بخش ویژه ای در پایگاه خبری تحلیلی سفیر دنا به نگرانی ها ،مطالبات و درخواستهای مردمی که در قالب نظر(کامنت) به ثبت رسیده بود پاسخ داد.
 
آذر فر در این نشست اختصاصی با خبرنگار سفیر دنا به موضوع تعارضات کشاورزان با منابع ملی به عنوان مهمترین مشکلات کشاورزان شهرستان دنا اشاره کرد و گفت:مشکلات و نگرانیهای مطرح شده در این بخش خبری مسایل بحقی است که در بخش زیادی از زمینهای شهرستان وجود دارد.
 
وی با بیان اینکه مردم ادعای کشت چند ده ساله در این اراضی را دارند گفت :قانون گذار دو راه حل کمیسیون ماده واحده شهرستان که از طریق منابع طبیعی و ارایه مستندات و نهایتا رای اعضای این کمیسیون مشخص می شود و اعمال قانون ماده 54 رفع موانع تولید که مجری آن جهاد کشاورزی است را برای برطرف کردن این تعارضات مشخص کرده است.
 
مدیر جهاد کشاورزی دنا ادامه داد: در قانون رفع موانع تولید قرار است مشکل پلاکهای مختلف کشاورزی که دارای تداخل و تعارضاتی با منابع ملی هستند برطرف شود و یک بار برای همیشه زراعی و یا ملی بودن آنها تعیین شود. این مقام مسوول با بیان کرد: در حال حاضر لیست پلاکهای دارای تداخل که عمده اراضی شهرستان را در بر میگیرد جهت تعیین تکلیف به مدیریت امور اراضی جهاد کشاورزی استان ارجاع داده شده است.
 
آذرفر با اشاره به اینکه اجرای این قانون مستلزم نقشه برداری کلیه 145 پلاک دارای تداخل با منابع طبیعی است افزود:تا کنون اعتبار لازم برای اجرای این قانون از طرف دولت برای هیچ یک از شهرستانها در نظر گرفته نشده است. مدیر جهاد کشاورزی دنا خاطر نشان کرد: بنا به حساسیت و اهمیت این موضوع به شدت پیگیر تعیین تکلیف و نقشه برداری ها هستیم.وی ادامه داد: در صورت تامین اعتبار توسط کشاورزان آمادگی لازم جهت نقشه برداری پلاکهای مختلف وجود دارد.
 
این مقام مسوول با اشاره به اینکه نقشه برداری مثلا پلاک بندان حدود 70 الی 80 میلیون تومان اعتبار نیاز دارد تاکید کرد:امکان نقشه برداری اراضی به صورت تکی وجود ندارد و افراد میتوانند تا آن زمان از طریق کمیسیون ماده واحده اقدام کنند.
 
آذر فر در ادامه با بیان اینکه:در صورت تامین اعتبار ابتدا مناطق دارای بیشترین تعارض نقشه برداری و تعیین تکلیف می شوند اظهار کرد :در حال حاضر اهالی روستای کریک حاضر به تامین اعتبار مورد نیاز و اجرای این طرح در روستایشان شده اند.
 
مدیر جهاد کشاورزی دنا در بخش دیگری از سخنان خود به یکی دیگر از نگرانی های مردم که مربوط به موضوع آبرسانی قطره ای روستای بیاره بود اشاره کرد و ضمن تشکر از صبر و حوصله اهالی این روستا در روند اجرای پروژه قطره ای باغات تصریح کرد:با تلاشهای فراوان این پروژه طی ماههای گذشته با حضور معاون وزیر کار افتتاح و مورد بهره برداری قرار گرفته که در سال زراعی آتی مشکلات آبیاری کشاورزان این منطقه را بر طرف خواهد کرد.

آخرین اخبار