نظام در برخورد با سران فتنه با رافت اسلامی برخورد کرد/ولایت فقیه خط قرمز همه جریانات درون نظام است

دادستان دنا تاکید کرد :شکل گیری 9 دی که به صورت خود جوش اتفاق افتاد نشانگر این بود که با وجود اختلافات سیاسی ،خط قرمز همه جریانات اصل ولایت فقیه است و کسی که از این خط عبور کند بین آحاد ملت جایگاهی ندارد.
به گزارش سفیر دنا علی ملک حسینی دادستان شهرستان دنا در گفت و شنود با خبرنگار سفیر دنا به تشریح وقایع و آنچه در انتخابات سال 88 و پس از انتخابات اتفاق افتاد پرداخت ،دادستان دنادر خصوص وقایع سال 88 گفت: اولین موضوع در این مسیله به بعد از انتخابات برمیگردد که برخی از سران فتنه با آگاهی کامل و همراهی برخی افراد بی بصیرت دست به شیوه های اعتراضی خلاف قانون زدند ،دادستان دنا با بیان اینکه علارغم مهلت چندین باره توسط مقام معظم رهبری و شورای نگهبان برای اثبات ادعای این افراد ،ادعاها در همین حد ماند و این افراد هرگز جهت اثبات ادعای خود نتوانستند مستنداتی ارایه دهند.
مقام قضایی دنا بیان کرد:به دلیل نداشتن موقعیت شناسی و بصیرت افرادی ،استکبار و دشمنان نظام قصد ماهی گرفتن از این آب گل آلود را کردند.
ملک حسینی با اشاره به اینکه این افراد به جای جدا کردن مسیرشان از مسیر دشمنان قسم خورده نظام با اقدامات هنجار شکنانه آب در آسیاب دشمن ریختند خاطر نشان کرد :نظام در برخورد با این افراد با سعه صدر و رافت اسلامی برخورد کرد.
دادستان دنا با بیان اینکه در وقایع روز عاشورا ،هتک حرمت وتعرض به اعتقادات مردم به عنوان بزرگترین خط قرمز مسلمانان موجب سر ریز شدن کاسه صبر مردم و اقدام انقلابی 9 دی برای پایان دادن به فتنه انگیزی ها بود ابراز کرد :همه سلایق سیاسی در روز 9 دی در آن راهپیمایی عظیم شرکت کردند.
وی تاکید کرد:در جمهوری اسلامی برخی اختلاف نظرات بین جریانات وجود دارد که امری طبیعی است ولی همه گروهها نسبت به حریم اهلبیت و ولایت مطلقه فقیه اتفاق نظر دارند و هر گونه فتنه انگیزی و حرمت شکنی را بی پاسخ نگذاشته اند و نخواهند گذاشت.
ملک حسینی نکته کلیدی و اتفاق نظر همه جریانات را اتفاق نظر عمیق و مشترک در اعتقادات عنوان کرد و تصریح کرد:حوادث سال 88 ناشی از برخی اختلاف سلیقه ها بود که به بیراهه رفت و این افراد باید از اشتباه خود باز می گشتند.
دادستان دنا تاکید کرد :شکل گیری 9 دی که به صورت خود جوش اتفاق افتاد نشانگر این بود که با وجود اختلافات سیاسی ،خط قرمز همه جریانات اصل ولایت فقیه است و کسی که از این خط عبور کند بین آحاد ملت جایگاهی ندارد.
اتنهای پیام /
پربیننده ترین
- ● پیام تسلیت فرمانده سپاه دنا در پی درگذشت دو قاضی خوشنام استان
- ● مراسم باشکوه تشییع پیکردوقاضی خوشنام کهگیلویه وبویراحمدی
- ● عطر رضوی در سی سخت پیچید
- ● سرپرست جدید شبکه بهداشت و درمان دنا منصوب شد
- ● دیدار مسئولان شهرستان با فرمانده سپاه دنا
- ● پرچم رضوی در آغوش مردمان روستای کریک دنا
- ● فیبر نوری، بلای جان خیابان های سیسخت!
- ● پیام تسلیت فرمانده انتظامی شهرستان دنا در پی درگذشت دوتن از قضات برجسته استان
- ● پیام تسلیت مشترک مدیرکل آموزش وپرورش استان کهگیلویه وبویراحمدومدیرآموزش وپرورش شهرستان دنا درپی درگذشت دوقاضی فرهیخته استان
آخرین اخبار
- ■ پرچم رضوی در آغوش مردمان روستای کریک دنا
- ■ عطر رضوی در سی سخت پیچید
- ■ دیدار مسئولان شهرستان با فرمانده سپاه دنا
- ■ سرپرست جدید شبکه بهداشت و درمان دنا منصوب شد
- ■ مراسم باشکوه تشییع پیکردوقاضی خوشنام کهگیلویه وبویراحمدی
- ■ فیبر نوری، بلای جان خیابان های سیسخت!
- ■ پیام تسلیت مشترک مدیرکل آموزش وپرورش استان کهگیلویه وبویراحمدومدیرآموزش وپرورش شهرستان دنا درپی درگذشت دوقاضی فرهیخته استان
- ■ پیام تسلیت فرمانده انتظامی شهرستان دنا در پی درگذشت دوتن از قضات برجسته استان
- ■ پیام تسلیت فرمانده سپاه دنا در پی درگذشت دو قاضی خوشنام استان
- ■ سرپرست هلال احمر شهرستان دنا منصوب شد
- ■ نماز عید فطر؛ جشن همبستگی و معنویت درسی سخت
- ■ راهپیمایی روز جهانی قدس در سی سخت
- ■ نشست خبری با محیط بانان پارک ملی دنا/آنها زخمی می شوند تا زخمی بر چهره طبیعت زیبای این زیست بوم نیفتد
- ■ جشن روزه اولیها در سی سخت همزمان با میلاد امام حسن مجتبی (ع)
- ■ پیام تسلیت فرمانده ناحیه مقاومت بسیج دنا در پی درگذشت پیشکسوت عرصه تعلیم و تربیت استان