کدخبر: ۱۷۵۵۷۵
۳۰ آبان ۱۳۹۶ ساعت ۱۲:۰۲
چاپ

همزمان با دومین روز از هفته بسیج انجام گرفت

تجلیل از مادران ایثارگر شهداء با حضور مسئولان شهرستان دنا+تصویر

همزمان با دومین روز از هفته بسیج مراسم تجلیل از مادران ایثارگر شهداء در شهرستان دنا برگزار شد.

به گزارش سفیر دنا،اولین مراسم گرامیداشت یاد و خاطره مادران ایثارگر شهداء شهرستان دنا ظهر امروز با حضور مسئولان شهرستان دنا، فرمانده ناحیه مقاومت بسیج شهرستان ، جمعی از مادران شهداء و معاون فرماندار دنا در مسجد ولی عصر شهر سی سخت برگزار شد.

علی ستوده نیا در اولین همایش تقدیر از مادران شهدا و ایثار در هشت سال دفاع مقدس شهرستان دنا در دومین روز از هفته بسیج با تبریک و تهنیت روز بزرگ  یروزی دلیرمردان جهان تشییع و رزمندگان اسلام بر حکومت خود ساخته داعش کفت: امروز ایران اسلامی یکی از اصلی ترین کشورهای مبارزه با تررویسم در جهان است و همگان دیدند که حرکت بزرگ ایران اسلامی در مبارزه با تروریست با رهبری پیامبر گونه مقام معظم رهبری، فرمانده لایق سپاه قدس حاج قاسم سلیمانی و گروههای تشییع،حزب الله، انصارا الله و حشب الشعبی چگونه توانست تروریست خود ساخته غرب در منطقه را شکست دهد.

مادران شهداء عزت امروز انقلاب هستند

وی با تقدیر و تبریک این روز بزرگ به  همه مردم ایران اسلامی،جهان تشیع و مادران شهداء گفت: این روزها را باید قدر دان مادران شهداء و مدافیعن حرم و دلاوری جونان این مرزو بوم دانست که همچون روزهای دفاع  مقدس برای پاسداری از این خاک  جان خود را فدا کردند.

فرمانده ناحیه مقاومت بسیج شهرستان دنا  عزت امروز سپاه و بسیج را برگرفته از دلاور مردی های مادران شهداء دانست و افزود:اگر امروز بسیج و سپاه پاسداران افتخار آفرینی می کند بواسطه داشتن فرزندان مومنی است که از دامن مادرانی آسمانی پروش یافته و در راه این انقلاب افتخار افرینی کرده اند.

ستوده ابراز کرد: امروز ایثارگری مادران شهدا بر کسی پوشیده نیست و می طلبد که در چنین همایش هایی از بزرگیهای این مادران بیشتر سخن به میان بیاید.

روزی وعده نابودی اسرائیل محقق خواهد شد

وی در ادامه به وعده بزرگ سردار سلمیانی فرمانده بزرگ سپاه قدس ایران در رابطه با نابودی داعش اشاره کرد و افزود:انشاء الله روزی همه ما وعده نابودی اسرائیل را که رهبری در 25 سال اینده داده اند را خواهیم دید.

فرمانده ناحیه مقاومت بسیج شهرستان دنا مبارزه توأمان با دشمنان اسلام از جمله آمریکا و اسرائیل را یک مبارزه دائمی دانست و افزود: منش امروز ما و مسئولان باید راه امید واری و مبارزه با دشمن برای رسیدن به عزت باشد و باید به مردم القاء کنیم که راه آزادگی شکست دشمن است که امروز سردار بزرگ اسلام آن را انجام داده است.

 

 

 

آخرین اخبار