کدخبر: ۱۷۶۶۰۵
۲۴ خرداد ۱۳۹۹ ساعت ۱۸:۳۴
چاپ

فرماندار دنا در گفتگو با سفیردنا مطرح کرد؛

رتبه آخردنانشینان در ابتلا به ویروس کرونا

پناهی گفت: وضعیت شهرستان دنا با توجه به مبتلایان ویروس کرونا در استان در رتبه آخر قرار دارد.

فرماندار دنا در گفتگو با پایگاه خبری تحلیلی سفیردنا در خصوص آخرین وضعیت ویروس کرونا در شهرستان گفت: باتوجه به اینکه در فصل گرما قرارداریم و استان های همسایه وضعیت قرمزی دارند به استان کهگیلویه و بویراحمد و شهر یاسوج و شهرستان دنا مسافرت می‌کنند.

 

پناهی اظهار کرد: شهر سی‌سخت دارای مراکز گردشکری زیادی است ولی این مراکز مساحت و فضای کمی دارند و فضا متراکم می‌شود که احتمال شیوع این ویروس زیاد است.

 

وی ادامه داد: در روز‌های تعطیل در صورت امکان بازگشت به خانه را به مسافران توصیه می‌کنیم و یا پروتکل‌های بهداشتی رعایت شود.

 

فرماندار دنا اضافه کرد: کوه‌گل و غار ده شیخ بخاطر تعمیرات بسته هستند.

 

پناهی با اشاره به رتبه آخر شهرستان دنا در وضعیت مبتلایان به ویروس کرونا افزود: با رعایت مردم و همکاری ادارات و دستگاه‌های مرتبط در وضعیت خوبی قرار دارد و 27 نفر مبتلا بدون فوتی را داریم.

 

وی بیان کرد: شهرستان دنا 3 مرحله غربالگری را انجام داده و در مرحله اول با 100 درصد، مرحله دوم 97 درصد و مرحله سوم با توجه به اینکه استان 90درصد غربالگری را پیشبرده، شهرستان دنا 100 غربالگری را انجام داده است.

آخرین اخبار