کدخبر: ۱۷۶۶۴۵
۲۸ تیر ۱۳۹۹ ساعت ۲۱:۴۸
چاپ

در گفتگو با مدیر میراث فرهنگی و گردشگری دنا مطرح شد

تاراج صنایع دستی دنا زیر سایه نبود بازارچه واحد/درخواستی که موسوی از روشنفکر داشت

بخش سادات محمودی در شهر پاتاوه یکی از مهمترین قطب های تولید صنایع دستی در کشور است که به دلیل عدم سازماندهی این هنرمندان، دلالان با ارزان ترین قیمت محصولات آنها را خریداری می کنند و با قیمت بالایی بفروش می رسانند.

مدیر میراث فرهنگی و گردشگری شهرستان دنا در گفتگو با پایگاه خبری تحلیلی سفــــیردنـــا در خصوص وضعیت گردشگری این شهرستان پس از شیوع کرونا گفت: از زمان شروع کرونا در شهرستان دنا پروتکل بهداشتی برای واحد های گردشگری در نظر گرفته شد که باتوجه به ضعف کنونی شهرستان با حضور دادستان محترم تصمیم گرفته شد که کلیه مناطق تعطیل باشد.

 

صدیف موسوی در خصوص ممانعت از ورود گردشگران به شهر سی سخت بیان کرد: رسالت میراث فرهنگی بستن جاده های ورودی شهر نیست تنها میتواند واحدهای زیر نظر‌خود را کنترل کند و در صورتی که قرار بر جلوگیری از ورود مسافران باشد نیروی انتظامی این کار را انجام خواهد داد.

 

وی افزود: منطقه گردشگری کوه گل از ابتدای شیوع کرونا تعطیل شد و تصمیم برای حضور گردشگران در این مکان نیست چرا که زیرساخت در این خصوص وجود ندارد.

 

موسوی در ادامه گفت: یکی از مهمترین محورهای توسعه شهرستان دنا گردشگری است که در نشست های کمیته برنامه ریزی شهرستان توجهی به آن نشده است، در بخش گردشگری نیاز به زیرساخت و اعتبارات داریم.

 

وی افزود: اعتباری در نشست شورای برنامه ریزی طی سال های اخیر برای گردشگری دنا در نظر گرفته نشد، امیدواریم در بحث جاده سلامت، توسعه اردوگاه های گردشگری، و بحث صنایع دستی توجه ویژه ای به شهرستان دنا شود .

 

رئیس میراث فرهنگی دنا ادامه داد: بخش سادات محمودی در شهر پاتاوه یکی از مهمترین قطب های تولید صنایع دستی در کشور است که به دلیل عدم سازماندهی این هنرمندان، دلالان با ارزان ترین قیمت محصولات آنها را خریداری می کنند و با قیمت بالایی بفروش می رسانند، و این وضعیت سامان پیدا نمی کند مگر آنکه یک بازارچه صنایع دستی در نظر گرفته شود.

 

وی افزود: از نماینده محترم مردم شهرستان دنا تقاضا داریم در خصوص ایجاد بازارچه صنایع دستی شهرستان دنا و زیرساخت های گردشگری نگاه ویژه ای داشته باشند.

 

انتهای پیام/

آخرین اخبار