روستای مرزی استان محروم از امکانات روستایی/"کتا" چشم انتظار همت مسئولان کهگیلویه وبویراحمد

روستای زیبای "کتا" در شهرستان دنا یکی از روستاهای مرزی استان کهگیلویه وبویراحمد و هم مرز با استان اصفهان و چهارمحال و بختیاری بوده که از بسیاری از امکانات محروم است.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی سفـــیردــنا؛ روستای زیبای "کتا" در شهرستان دنا یکی از روستاهای مرزی استان کهگیلویه وبویراحمد و هم مرز با استان اصفهان و چهارمحال و بختیاری بوده که از بسیاری از امکانات محروم است.
هرچند سپاه شهرستان دنا در خصوص سازندگی و محرومیت زدایی اقدامات خوبی در قالب گروه های جهادی در این روستا انجام داده است ولی نا گفته پیداست که زدودن چهره محرومیت از این روستا نیازمند همت بلند مسئولان است.
در بیان مشلات روستای کتا می توان به نداشتن دیوار حائل، عدم آسفالت معابر و جاده نامناسب، ساماندهی شدن آب آشامیدنی، نداشتن مدرسه در مقاطع راهنمایی، خراب بودن ماشین حمل زباله مختلف و عدم اجرای طرح هادی اشاره کرد.
یکی از مشکلات این روستا طرح هادی بوده است که به صورت کامل در این روستا اجرا نشده است، از قرار معلوم می بایست معابر در این روستا سنگ فرش شود ولی طبق گفته مسئولان با کمبود بودجه مواجه شده است، امید است بنیاد مسکن و شهرسازی با تخصیص بودجه مناسب برای این روستا در این خصوص اقدام شایسته انجام دهد.
مردم این روستا که اغلب به کشاورزی و دامپروری مشغول هستند و از مرکز شهرستان و استان فاصله زیادی دارند، از مسئولان انتظار دارند به آنان رسیدگی بیشتری شود.
گفتنی است پناهی فرماندار دنا بارها از این روستا بازدید و مشکلات مردم را از نزدیک لمس کرده و در خصوص رفع آنها تصمیماتی گرفته است.
گفتنی است در برنامه روستاگردی فرماندار دنا که به صورت هفتگی صورت می گیرد، در بازدید از روستای کتا مبلغ 25 میلیون تومان برای طرح هادی، 12 میلیون تومان برای تعمیر خودروی جمع زباله اختصاص یافت که میتواند بخشی از مشکلات روستا را مرتفع کند.
عبدالحمید پناهی با اشاره به کلر زنی اتوماتیک و بیس ریزی جاده مدرسه روستای کتا، ادامه داد: راه اندازی مدرسه راهنمایی در سال آینده از جمله خروجی بازدید از روستای کتا بوده است.
گفتنی است روستای کتا در بخش سادات محمودی شهرستان دنا با 410 خانوار در مرز استان کهگیلویه و بویراحمد با اصفهان و چهارمحال و بختیاری واقع شده است.
انتهای پیام/
پربیننده ترین
- ● پیام تسلیت فرمانده سپاه دنا در پی درگذشت دو قاضی خوشنام استان
- ● مراسم باشکوه تشییع پیکردوقاضی خوشنام کهگیلویه وبویراحمدی
- ● عطر رضوی در سی سخت پیچید
- ● پرچم رضوی در آغوش مردمان روستای کریک دنا
- ● سرپرست جدید شبکه بهداشت و درمان دنا منصوب شد
- ● دیدار مسئولان شهرستان با فرمانده سپاه دنا
- ● فیبر نوری، بلای جان خیابان های سیسخت!
- ● پیام تسلیت فرمانده انتظامی شهرستان دنا در پی درگذشت دوتن از قضات برجسته استان
- ● پیام تسلیت مشترک مدیرکل آموزش وپرورش استان کهگیلویه وبویراحمدومدیرآموزش وپرورش شهرستان دنا درپی درگذشت دوقاضی فرهیخته استان
- ● خلیجفارس و تعلق خاطر ایرانیان به این مفهوم!
آخرین اخبار
- ■ خلیجفارس و تعلق خاطر ایرانیان به این مفهوم!
- ■ پرچم رضوی در آغوش مردمان روستای کریک دنا
- ■ عطر رضوی در سی سخت پیچید
- ■ دیدار مسئولان شهرستان با فرمانده سپاه دنا
- ■ سرپرست جدید شبکه بهداشت و درمان دنا منصوب شد
- ■ مراسم باشکوه تشییع پیکردوقاضی خوشنام کهگیلویه وبویراحمدی
- ■ فیبر نوری، بلای جان خیابان های سیسخت!
- ■ پیام تسلیت مشترک مدیرکل آموزش وپرورش استان کهگیلویه وبویراحمدومدیرآموزش وپرورش شهرستان دنا درپی درگذشت دوقاضی فرهیخته استان
- ■ پیام تسلیت فرمانده انتظامی شهرستان دنا در پی درگذشت دوتن از قضات برجسته استان
- ■ پیام تسلیت فرمانده سپاه دنا در پی درگذشت دو قاضی خوشنام استان
- ■ سرپرست هلال احمر شهرستان دنا منصوب شد
- ■ نماز عید فطر؛ جشن همبستگی و معنویت درسی سخت
- ■ راهپیمایی روز جهانی قدس در سی سخت
- ■ نشست خبری با محیط بانان پارک ملی دنا/آنها زخمی می شوند تا زخمی بر چهره طبیعت زیبای این زیست بوم نیفتد
- ■ جشن روزه اولیها در سی سخت همزمان با میلاد امام حسن مجتبی (ع)