کدخبر: ۱۷۷۴۸۵
۱۳ شهریور ۱۴۰۱ ساعت ۰۸:۵۲
چاپ

فرماندار دنا خبرداد؛

۳۰ هکتار از مناطق حفاظت شده دنا در آتش سوخت

این آتش سوزی که روز گذشته در مناطق حفاظت شده دنا رخ دادی بود تا حدودی مهار شده بود و طی وزش باد مجددا شعله ور شد.

به گزارش سفیردنا؛ فرماندار دنا گفت: این آتش سوزی که روز گذشته در مناطق حفاظت شده دنا رخ دادی بود تا حدودی مهار شده بود و طی وزش باد مجددا شعله ور شد.

 

 

درخشان بیان کرد: این آتش سوزی در مناطمناطق حفاظت شده بین روستای توت نده و کره شهدستان دنا رخ داد که به همت نیروی‌های مستقر در منطقه در ساعت ۴ بامداد مهار شده بود ولی به علت وزش شدید باد در ساعت ۵ عصر مجدد شعله های آتش فوران کرد.

 

 

وی همچنین گفت: به دلیل کوهستانی و صعب‌العبور بودن منطقه عملیات اتفا حریق به کندی صورت گرفت و آتش در حجم وسیعی گسترده شده که نهایتا شب گذشته حدود ساعت ۲۲ به صورت کامل خاموش شد.

 

فرماندار دنا افزود: نیروهای مردمی و محیط زیست و منابع طبیعی ، سپاه و بسیج ، فرمانداری و بخشداری و هلال احمر در خاموش کردن این آتش نقش بسزایی داشتند.

 

گفتنی است هم اکنون بخشی از نیروهای امدادی به منطور پایش مناطق آتش گرفته در منطقه حضور دارند.

 

 انتهای پیام/

آخرین اخبار