بیانیه فرمانده سپاه ناحیه دنا بمناسبت روز قدس

فرمانده ناحیه مقاومت بسیج شهرستان دنا طی صدور بیانیه ای ضمن گرامیداشت روز قدس از مردم فهیم شهرستان دنا برای حضور در راهپیمایی روز قدس دعوت به عمل آورد.
به گزارش سفــیردنا؛ فرمانده ناحیه مقاومت بسیج شهرستان دنا طی صدور بیانیه ای ضمن گرامیداشت روز قدس از مردم فهیم شهرستان دنا برای حضور در راهپیمایی روز قدس دعوت به عمل آورد.
متن این بیانیه در زیر آمده است:
بسم الله الرحمن الرحیم
روز قدس، روز اسلام است. امام خمینی(ره)
فلسطین یک سرزمین اسلامی است که رنج یک قرن اشغال توسط کفار را بر شانه می کشد و فریاد "یا للمسلمین" ملت فلسطین به رساترین وجه بلند است و لبیک گویان این فریاد چشم در راهند.
روز قدس، لبیکی بلند به این نصرت طلبی ملت فلسطین است،روز قدس، یادآور تکلیفی برای ملل مسلمان نسبت به فلسطین است که فرمود: " وَ لَنْ يَجْعَلَ اللَّهُ لِلْکافِرينَ عَلَي الْمُؤْمِنينَ سَبيلاً ".
روز قدس، روز استجابت دستور خداست و رسول که فرمان داد: " يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا اسْتَجِيبُوا لِلَّهِ وَلِلرَّسُولِ إِذَا دَعَاكُمْ ".
امروزه ضرورت وحدت امت اسلامی برای آزاد سازی فلسطین و قدس شریف؛ با توجه به متغیرات جدید منطقه ای و بین المللی، بیش از گذشته است زیرا علاوه بر اینکه فلسطین هنوز در اشغال صهیونیست ها قرار دارد؛ بسیاری از نظام های عربی از سوی صهیونیست ها تسخیر شده اند به گونه ای که از نگاه آنها اسرائیل دیگر دشمن محسوب نمی شود بلکه در جهت خدمت به اسرائیل، کشورها و جریان های مقاومت اسلامی را که دشمن اسرائیل هستند را به عنوان دشمن معرفی می کنند اقدامی خطرناک که موجب تعریف و نهادینه کردن واگرایی در جهان اسلام خواهد شد.
دخالت رژیم صهیونیستی در فرآیند ناامنی منطقه و حمایت از تروریست های تکفیری و مسخرشدن رژیم های عربی از سوی صهیونیست ها تاکیدی بر حقانیت نگاه حضرت امام خمینی(ره) به اسرائیل به عنوان یک غده سرطانی است که باید از بین برود، ،لذا اراده امت اسلام در تقابل با این رژیم توطئه گر باید انسجام بیشتری پیدا کند.
ضمن گرامیداشت یاد و خاطره امام خمینی(ره) و همه شهدای راه آزادی فلسطین ، از همه اقشار جامعه بخصوص مردم فهیم شهرستان دنا برای برگزاری هرچه باشکوه تر مراسم روز قدس دعوت به عمل می آید.
والسلام علیکم
سرهنگ پاسدار صادق عرفانی مقام
فرمانده سپاه ناحیه مقاومت بسیج دنا
پربیننده ترین
- ● پیام تسلیت فرمانده سپاه دنا در پی درگذشت دو قاضی خوشنام استان
- ● مراسم باشکوه تشییع پیکردوقاضی خوشنام کهگیلویه وبویراحمدی
- ● عطر رضوی در سی سخت پیچید
- ● سرپرست جدید شبکه بهداشت و درمان دنا منصوب شد
- ● دیدار مسئولان شهرستان با فرمانده سپاه دنا
- ● پرچم رضوی در آغوش مردمان روستای کریک دنا
- ● فیبر نوری، بلای جان خیابان های سیسخت!
- ● پیام تسلیت فرمانده انتظامی شهرستان دنا در پی درگذشت دوتن از قضات برجسته استان
- ● پیام تسلیت مشترک مدیرکل آموزش وپرورش استان کهگیلویه وبویراحمدومدیرآموزش وپرورش شهرستان دنا درپی درگذشت دوقاضی فرهیخته استان
آخرین اخبار
- ■ پرچم رضوی در آغوش مردمان روستای کریک دنا
- ■ عطر رضوی در سی سخت پیچید
- ■ دیدار مسئولان شهرستان با فرمانده سپاه دنا
- ■ سرپرست جدید شبکه بهداشت و درمان دنا منصوب شد
- ■ مراسم باشکوه تشییع پیکردوقاضی خوشنام کهگیلویه وبویراحمدی
- ■ فیبر نوری، بلای جان خیابان های سیسخت!
- ■ پیام تسلیت مشترک مدیرکل آموزش وپرورش استان کهگیلویه وبویراحمدومدیرآموزش وپرورش شهرستان دنا درپی درگذشت دوقاضی فرهیخته استان
- ■ پیام تسلیت فرمانده انتظامی شهرستان دنا در پی درگذشت دوتن از قضات برجسته استان
- ■ پیام تسلیت فرمانده سپاه دنا در پی درگذشت دو قاضی خوشنام استان
- ■ سرپرست هلال احمر شهرستان دنا منصوب شد
- ■ نماز عید فطر؛ جشن همبستگی و معنویت درسی سخت
- ■ راهپیمایی روز جهانی قدس در سی سخت
- ■ نشست خبری با محیط بانان پارک ملی دنا/آنها زخمی می شوند تا زخمی بر چهره طبیعت زیبای این زیست بوم نیفتد
- ■ جشن روزه اولیها در سی سخت همزمان با میلاد امام حسن مجتبی (ع)
- ■ پیام تسلیت فرمانده ناحیه مقاومت بسیج دنا در پی درگذشت پیشکسوت عرصه تعلیم و تربیت استان