پایگاه خبری تحلیلی سفیر دنا
Published on پایگاه خبری تحلیلی سفیر دنا (http://safiredena.ir)

صفحه اصلی > شهرستان دنا با بهره گیری از ظرفیت های بخش کشاورزی قابل توسعه است

13. اسفند 1392 - 20:38
شهرستان دنا با بهره گیری از ظرفیت های بخش کشاورزی قابل توسعه است [1]
مدیر کل جهاد کشاورزی استان کهگیلویه و بویر احمد گفت شهرستان دنا یکی از بی نظیر ترین مناطق به لحاظ کشاورزی و آبخیزداری در استان است.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی سفیر دنا [2]دکتر جعفرگوهرکانی مدیر کل جهاد کشاورزی استان کهگیلویه و بویر احمد صبح امروز ضمن بازدید از اداره جهاد کشاورزی شهرستان دنا بیان داشت شهرستان دنا یکی از غنی ترین شهرستانهای استان به لحاظ منابع غنی کشاورزی و ابخیزداری است.

 

گوهرکانی بیان داشت شهرستان دنا در زمینه های پرورش ابزیان ،باغبانی ،و اجرای طرحهای مختلف کشاورزی استعداد قابل توجهی دارد که همین امر لزوم توجه بیش از پیش به این شهرستان را ایجاب می کند.

 

وی بیان داشت قصد داریم از نزدیک با واحد های تولیدی و بهره برداران در سطح شهرستان دنا دیدن و با مشکلات آنها آشنا شویم.

 

وی تصریح کرد با توجه به ظرفیت بالای شهرستان دنا در زمینه باغبانی و اقدامات خوب موثر صورت گرفته قصد داریم با اجرا و اتمام طرحهای نیمه تمام آبیاری تحت فشار زمینه را برای استفاده حد اکثری از منابع آبی در سطح شهرستان دنا فراهم کنیم.

 

مدیر کل جهاد کشاورزی استان تصریح کرد شهرستان دنا به علت موقعیت تپوگرافی خاص زمینه لازم برای گسترش زراعت را ندارد ولی به لحاظ باغبانی و اجرای طرحهای مختلف تولیدی و کشاورزی در سطح ایده آلی قرار دارد.

 

گوهرکانی افزود اقدامات خوب و موثری در زمینه های مختلف کشاورزی در شهرستان دنا صورت گرفته است و قصد داریم در سال آینده 120 هکتار از اراضی دشت رز و 370 هکتار از اراضی کریک را به سیستم آبیاری تحت فشار تجهیز کنیم.

 

وی به طرح ماهی 1000 تنی چناربرم در شهرستان اشاره کرد و گفت در صورت به بهره برداری کامل این طرح شاهد تحولی بزرگ در صنعت آبزی پروری در شهرستان دنا خواهیم بود که در همین راستا رایزنی هایی در سطح استان برای استفاده حداکثری از این ظرفیت صورت گرفته است.

 

انتهای پیام/ م

  • صفحه اصلی
  • پیوندها
  • Rss

Source URL: http://safiredena.ir/node/41149

پیوندها
[1] http://safiredena.ir/node/41149
[2] http://safiredena.ir