تازه های سایت

7. مرداد 1401 - 20:33
بارش سیل آسا موجب خسارت به زیرساخت های شرکت گردشگری برف و آفتاب در کوه گل سی سخت شده است.

به گزارش سفیردنا؛ بارش سیل آسا موجب وارد کرد خسارت به زیرساخت های شرکت گردشگری برف و آفتاب در کوه گل سی سخت شده است.

 

گفتنی است با توجه به هشدارهای هواشناسی در خصوص طغیان رودخانه های و بروز سیل، پیش از شروع باران به دستور دادستان و شورای تأمین شهرستان دنا، جاده ورودی کوه گل سی سخت مسدود شد.

 

سیلاب ناشی از باران های موسمی در شهرستان دنا خرابی های زیادی به بار آورد و به زیرساخت ها و بخش کشاورزی و گردشگری خساراتی وارد کرده است.

 

همچنین در اثر این باران های سیل آسا جاده دسترسی سی سخت به پادنا از سمت گردنه بیژن مسدود شده است.

 

ناصر رهامی مدیرعامل شرکت برف و آفتاب در این خصوص گفت: منطقه تفریحی گردشگری زیست محیطی کوه گل در اواخر سال۱۳۹۷بصورت BoTبه تعاونی برف و آفتاب دنا واگذار شد.

 

وی افزود: در ابتدای سال‌۹۸ با بارش های سیل آسا تمام تاسیسات و زیر ساختهای این مکان تفریحی زیر آب رفته بود که توسط این تعاونی بازسازی که در دوسال گذشته هم با ویروس منحوس کرونا این مکان تعطیل شد.

 

رهامی با بیان ایکه منطقه تفریحی کوه گل مجددا از اردیبهشت امسال با همت تعاونی برف و آفتاب دنا راه اندازی شد، گفت: در پی اخطارهای چند روز گذشته سازمان هواشناسی مبنی بر بارشهای سیل آسا، متاسفانه امروز مجددا کلیه تاسیسات و زیرساختهای این تعاونی ازجمله پارکینگ،رستوران،غرفه های سوپر مارکت،سوغات محلی،سرویسهای بهداشتی،پل،جاده ارتباطی سکوهای این منطقه به زیر آب رفتند و خسارتهای زیادی به این تعاونی متحمل شد.

 

وی در پایان افزود: لذا از کلیه دستگاههای خدمات رسان تقاضا داریم جهت بازسازی مجدد این منطقه با این تعاونی همکاری لازم را بعمل آورند. 

 

فیلم خروش سیلاب در کوه گل سی سخت را در زیر مشاهده می کنید:

 

 
 

تصاویر از خرابی های ناشی از سیل در منطقه کوه گل سی سخت در زیر آمده است:

قوانین ارسال نظر:

سفیردنا نظرات بی ارتباط با خبر و نظراتی که حاوی توهین یا افترا است را منتشر نمی‌کند.

لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگلیش) خودداری کنید.

نظرات کاربران

دیدگاه‌ها

خداروشکر خرابی نداشته فقط یه نقدار گل و لای با خودش اورده که تو کوه طبیعیه،،انسداد جاده هم با دوتابیل لودر رفع میشه
به نظر من کوه گل جای گردشگری اقامتی نیست.فقط باید تور گردشگری چند ساعته باشد.سیل.زلزله.رانش.ریزش صخره.حیات وحش خطرناک مثل خرس و مار و ...پس تا فاجعه نشده .دره کوه گل را خالی کنید و به دست طبیعت بسپارید.
صبح زاگرس