به گزارش سفیر دنا؛ سرهنگ عرفانی مقام فرمانده سپاه ناحیه دنا در این نشست ضمن تسلیت ایام سوگواری و شهادت امام حسین (ع) و ۷۲ تن از یاران با وفایش گفت: توسعه و پیشرفت هر جامعه ای مرهون تلاش ها و موفقیت های به دست آمده از ناحیه مدیریت است که در این بین مدیریتی که تراز انقلاب باشد و برگرفته از آرمانهای انقلاب باشد موفق خواهد بود و با برنامه ریزی های درست، به موقع و حساب شده می تواند جامعه ای ایده آل و در خور شأن مردم بسازد.
این مسئول افزود: از ملاک های انتخاب مدیریت باید شایسته سالاری باشد نه بایسته سالاری که متاسفانه امروزه این موضوع دامن گیر استان ما شده است و شایسته ها جای خود را به سلیقه های شخصی، سفارشی و قبیله ای داده است که بیش از ۷۰ درصد مسئولیت های واگذار شده به اشخاص مختلف بر اساس شایسته سالاری نیست و این مهم باعث آسیب های شدیدی برای استان شده است که اگر بخواهیم وضع موجود اصلاح گردد باید در چینش مدیران از روابط قومی و قبیله ای و جناحی چشم پوشی کنیم و واقع بینانه افراد شایسته را به کار بگماریم.
عرفانی مقام گفت: امام علی (ع) می فرمایند چند چیز باعث تضعیف حکومت ها می شود اول اینکه مدیر اصل را کنار بگذارد و فرعیات را بچسبد. دوم اینکه افراد ناشایست امورات را در دست بگیرند و شایسته ها کنار گذاشته شوند که این مهم آفتی است کشنده برای نظام. یکی از رسالت های سپاه پاسداران انقلاب اسلامی حفظ ارزش ها و دستاوردها انقلاب و پاسداری از آرمان های انقلاب و حفظ نظام است.
وی گفت: جلسه ستاد بحران باید برای مواقع ضروری متناسب با بحران به وجود آمده تشکیل شود و با همفکری برای مقابله با آسیب های بحران تلاش کنیم که متاسفانه ما در بحران سیل اخیر به ستاد بحران دعوت نشدیم و در ساعت ۱۲ شب مصوبات را دریافت کردیم و این یعنی ناهماهنگی برای جلوگیری از اتفاقات به وقوع پیوسته که می طلبد ستاد بحران با فرماندهی میدانی واحد و برنامه حساب شده و دقیق تری نسبت به تشکیل جلسات و شرح وظایف دستگاههای مربوطه اقدام کند و مجموعه خدوم سپاه هم تا هر جا که لازم باشد برای انجام هر کاری در خدمت مردم خواهد بود.
فرمانده سپاه دنا گفت: در رابطه با عملیات آسفالت در شهر به خصوص آسفالت تنها جاده دسترسی به مجتمع ادارات و مسکن مهر از شورای شهر و شهردار گلایه مند هستیم چرا که تا کنون برای آسفالت این جاده بارها رایزنی شده است، قول ها داده شده است ولی متاسفانه تا کنون عملیاتی نشده است که باید گفت این زیبنده نیست که مجتمع ادارت در چنین وضعیتی باشد.
عرفانی مقدم یادآور شد: در رابطه با صحبت های مسئول شهرستانی در خصوص زمین ساختمان سپاه باید بگویم زمین ساختمان سپاه واقع در محدوده منابع طبیعی بود که از طریق منابع طبیعی به مسکن شهرسازی واگذار گردید و مسکن و شهرسازی به صورت قانونی در اختیار سپاه قرار داده است که این ادعا مورد تأیید منابع طبیعی و مسکن شهرسازی است.
دادستان دنا در جلسه پیشگیری از وقوع جرم ضمن غیر قانونی دانستن ساخت وسازهای غیرمجاز در حریم رودخانه ها گفت: متاسفانه اداراتی که متولی این امر هستند نظارت لازم را برای پیش گیری از وقوع جرم ندارند و همین امر باعث می شود دیگران هم اقدام به تخلف کنند که نتیجه زیان باری در پی خواهد داشت.
غریبپور ادامه داد: از این پس هر دستگاهی نسبت به این امر کوتاهی کند به علت ترک فعل مورد تعقیب قرار خواهد گرفت.
وی افزود: در شش ماهه اول سال همیشه عمدا و سهوا آتش سوزی هایی اتفاق می افتد که بخش وسیعی از جنگل ها و منابع طبیعی را نابود می کند و در این بین که فرهنگ استان ما و دنا با بلوط آمیخته است چنان چه این روند ادامه داشته باشد دیگر بلوطی در دنا باقی نخواهد ماند و استان ما با خوزستان و کویر فرقی نخواهد داشت که می طلبد دستگاههای متولی در این رابطه راهکارهایی ارائه دهند تا آتش سوزی ها در کمترین زمان ممکن خاموش و به سرعت کنترل گردد و امنیت بلوط های زاگرس حفظ شود.
این مسئول قضایی یادآور شد: موضوع آسفالت شهر سی سخت به دلیل اینکه اموال عمومی است این روزها مورد حواشی و بحث های زیادی از جمله عدم نظارت کافی بر روی کار پیمانکار، کیفیت پایین آسفالت، تبعیض در آسفالت کوچه ها و طولانی مدت شدن روند کار قرار گرفته که میطلبد شورای شهر و شهردار نسبت به این مسأله توجه جدی داشته باشند چرا که در این بین با هیچ شخص خاصی تعارف نداریم زیرا خواسته حاکمیت اصل انصاف و درست انجام شدن کار برای تمام مردم است.
غریب پور تصریح کرد: در شهر پاتاوه تاکسیهای شخصی هستند که با تابلوی آژانس و تاکسیرانی اقدام به جابه جایی مسافر می کنند که در این بین خانوادههای مردم با اعتماد به تابلوی تاکسیرانی و آژانس سوار می شوند که شاید در این بین با آبروی آنها بازی شود و جان و مال و ناموس مردم به خطر بیفتد و باید بخشداری و شهرداری پاتاوه و اتاق اصناف هر چه سریعتر نسبت به ساماندهی گاراژ و آژانس های پاتاوه اقدام کنند و متخلفین را به دستگاه قضایی معرفی کنند.
وی در ادامه اظهار کرد: اگر حاکمیت اعلام می کند که در مسیر رودخانه ساخت و ساز نشود و حریم رودخانه رعایت شود به خاطر خودم مردم است چرا که به یکباره سیل تمام ساخت و سازهایی که در مسیر رودخانه ساخته شده را با خود می برد و باعث فاجعه می شود.
غریبپور گفت: برخی مواقع مردم کم کاری و ناتوانی مدیران ضعیف را پای نظام می نویسند که باید گفت مدیری که توانایی ندارد و نمی تواند خواسته های به حق مردم را برآورده کند بهتر است که صندلی خود را رها کند و از این بیشتر به این مردم و نظام خیانت نکند و امور را به دست کاردان ها و شایسته ها دهد.
وی گفت: در رابطه با جاده سی سخت به کریک قانونی داریم به اسم نحوه تملک اراضی و بدین گونه است که دستگاههای حاکمیتی اگر ملکی را برای انجام کاری های عمرانی نیاز دارند برای تملک آن نیاز به تشریفات قانونی دارد و از دست شورای اداری، شورای تأمین و مصوبات خارج است و باید ملک مورد نظر توسط دستگاه متولی طی فرجه زمانی مشخص خریداری شود و بعد ساخت و ساز انجام شود که در رابطه با جاده سی سخت به کریک در گذشته اداره راه کم کاری کرده است چرا که از سال ۸۵ اداره راه ملک را کارشناسی کرده و بر اساس تخمین کارشناس وقت پول ملک را پرداخت نکرده است که رئیس دادگستری وقت به وزارت راه و اداره کل راه استان نامه زده که پول ملک مورد نظر را پرداخت کنید ولی متاسفانه اقدامی صورت نگرفت و همین امر باعث شده روند تکمیل این پروژه به درازا بیانجامد.
غریبپور ادامه داد: قانون می گوید قبل از خرید ملک مالک و خلع ید مالک هر گونه ساخت و ساز و تصرفی در ملک مذمور ممنوع بوده وخلاف قانون است که جاده سی سخت به کریک هم باید از سوی اداره راه اقدام به خرید و خلع ید ملک کرده تا مشکل حل گردد.
پور خسرو بخشدار پاتاوه در این نشست گفت: بخش پاتاوه با توجه به قرار گرفتن در محور ترانزیتی هم از لحاظ جغرافیایی و هم از لحاظ جمعیتی نیز جرائم بیشتری نسبت به بخش مرکزی دارد که می طلبد دستگاه های اجرایی به خصوص دستگاه قضایی نگاه ویژه ای به این بخش داشته باشد.
وی افزود: نافرمانی های مدنی در استان های زاگرس نشین نسبت به بقیه جاها بیشتر است به فرض مثال در دره ای که محل عبور رودخانه است اعلام می شود که ساخت و ساز نکنید ولی متاسفانه بهایی داده نمی شود و عمدا ساخت و ساز انجام می دهند یا در مسیر رودخانه علائم هشدار دهنده خطر غرق شدگی که توسط امور آب نصب شده وجود دارد ولی متاسفانه با اعتنایی به این موضوع باعث از دست رفتن جانشان می شوند.
پور خسرو گفت: دوگانگی بین محیط زیست و منابع طببعی وجود دارد و در آتش سوزی ها باعث می شود که آن طور که باید ورود نکنند به طوری که در آتش سوزی پارسال که دو روز به طول انجامید کل هزینه پذیرایی توسط بخشداری پاتاوه صورت گرفت و باعث شد سازمان بازرسی ما را مورد بازخواست قرار دهد ولی دو سازمان متولی از ما تشکری هم نکردند که این وظیفه ما بود و ما با همکاری دهیاری ها و ان جی او ها برای مقابله با آتش سوزی ها بسیج شدیم چرا که درخت بلوط میراث ما بوده ولی قرار بود از طرف محیط زیست اقلامی در اختیار این دهیاران قرار گیرد که متاسفانه میسر نگردید.
وی افزود: در بسیاری از بحران ها اکثر مدیران حضور ندارند و همکاری نمی کنند ولی در سیل اخیر هیچ نهادی به اندازه هلال احمر شهرستان دنا به عشایر و روستاییان کمک نکرد و حتی فراتر از حد انتظارشان ظاهر شدند که جای تقدیر دارد.
این مسئول گفت: گاراژ پاتاوه که خیلی جرم خیز است با توجه به تنها کلانتری با نیروهای اندک در این بخش بعضی مواقع باعث می شود که پیگیری جرم های صورت گرفته به کندی انجام بگیرد که از دادستان شهرستان دنا تقاضای رسیدگی بیشتر به این مهم را داریم.
شعبانی بخشدار مرکزی دنا گفت: شنا و تیراندازی دو وصیت و فرموده پیامبر اسلام است که جوانها را به یادگیری آن تشویق کرده است ولی همان طور که می دانید هر چند مدت شاهد غرق شدن یک یا تعدادی از هم وطنانمان هستیم و بر خلاف اینکه هشدارهای لازم توسط آب منطقه داده می شود ولی باز هم شاهد چنین صحنه های دلخراشی هستیم که در این جلسه جای اداره ورزش به عنوان متولی ورزش شنا خالی است چرا که اگر استخر شنا در بخش پاتاوه که از مطالبات اصلی مردم پاتاوه است ساخته شود قطعا از بخش زیادی از غرق شدگی ها کاسته می شود و پیشنهاد دیگر این است که آموزش شنا را به مدارس ابتدایی بکشانیم و یک فرهنگ ایجاد کنیم و با جدیت به این موضوع رسیدگی کنیم تا شاهد کمتر شدن این حوادث باشیم.
وی ادامه داد: در حوزه ساخت و سازها در اطراف رودخانه همان طور که از اسمش پیداست یعنی خانه رود که نباید ساخت و ساز دیگری باشد که همان طور که در سیل اخیر دیدید رود بسترش را پس گرفت که به لطف خدا خسارات جانی نداشتیم وفقط خسارات مالی بود که همکاری همه جانبه تمامی دستگاههای اجرایی هلال احمر، سپاه، بسیج، دستگاه قضائی، محیط زیست باعث شد خسارات جانی نداشته باشیم.
این مسئول گفت: از بنیاد مسکن و جهاد کشاورزی می خواهم که جلوی ساخت وسازهای مجدد در حریم رودخانه را بگیرند تا دیگر شاهد چنین حوادث تلخی نباشیم. در بخش آتش سوزی یکی از اقدامات مهمی که در بخشداری انجام دادیم تشکیل ستاد بحران آتش سوزی در روستاها با محوریت دهیاران بود که در این ستادها دهیاران با دعوت از جوانان روستا آموزش های لازم را برای مقابله با آتش سوزی ها تدارک می بینند که یکی از مهمترین آنها ایجاد آتش بر است که می تواند بخش زیادی از آتش را مهار کند که از محیط زیست و منابع طبیعی می خواهیم که این مهم را در دستور کار قرار دهند.
کریمی سرپرست شبکه بهداشت و درمان دنا گفت: در بحث غرق شدگی کمبود استخر شنا به شدت احساس می شود که اگر استخر شنای پاتاوه راه اندازی شود قطعا بخش زیادی از غرق شدگی ها کاهش می یابد و پیشنهادی برای کم شدن غرق شدگی ها این است که آب منطقه ای مسیرهایی که منتهی می شود به رودخانه را مسدود کند چرا که مسافران و گردشگران با دبی آب اشنایی ندارند و به دل آب می زنند و نتیجه اش حوادث تلخ و ناگوار است.
وی گفت: شبکه بهداشت و درمانی واحدی دارد بنام واحد مقابله با بلایا و حوادث که در جلسات قبل ما چند پیشنهاد برای مقابله با آتش سوزی دادیم که ادارت مختلف لیست ادوات و تجهیزاتی که می توانند برای مقابله با آتش سوزی ارائه دهند را مشخص کنند و به فرمانداری بدهند که در شرایط بحرانی مشخص باشد که برخی ها مقابله کردند و متاسفانه مصوب نگردید و گلایمند هم هستیم. در بحث سیل شهرستان بیشتر نهادها که باید حضور موثر داشتند در صحنه نبودند از جمله امور عشایر که اصلا حضور نداشتند ولی مجموعه شبکه بهداشت و درمان ۹تیم ارزیابی و ۳تیم پشتیبان به مناطق سیل زده اعزام کرد که به تمام نقاط سیل زده خدمات رسانی داشتیم.
وی گفت: گلایه بسیار زیادی از مجموعه شهرداری سی سخت دارم چرا که ما بارها داد زدیم وجود سگ های ولگرد در شهر جرم است و خطر آفرین و طبق آمار رسمی گزیدگی ناشی از حمله سگ های و حشی در شهر سی سخت روز به روز در حال افزایش است به طوری که از ماهی یک گزیدگی به روز یک یا دو گزیدگی افزایش یافته است و افزایش بی سابقه سگ های وحشی به طوری است که در ورودی درب درمانگاه سی سخت سگ با توله ها در حال استراحت کردن هستند که این زیبنده یک شهر توریستی نیست و باید قبل از رخ دادن حاثه تلخی این مسأله پیگیری شود.
عابدینی رئیس آب منطقه ای شهرستان دنا گفت: در خصوص غرق شدگی ها توسط آب منطقه ای تابلوهای هشدار دهنده(خطر غرق شدگی و شنا کردن ممنوع) در سنوات گذشته در جاهایی که توقف مسافر و گردشگر و... را داریم نصب شده اند.
وی گفت: نقاط حادثه خیز جدیدی مجددا شناسایی شده اند و طی هفته های آینده نیز در این مکانها تابلوهای هشدار دهنده نصب می گردد.
این مسئول افزود: هر شب قبل از خبر ساعت ۲۰ شبکه استانی انیمیشن آگهی تحت عنوان خطر شنا کردن در رودخانه ها و تفاوت شنا در استخر و رودخانه ها و... پخش می گردد.
وی گفت: اطلاع رسانی، آگاهی بخشی و هشدار های لازم نیز از طریق فضای مجازی سایتهای استانی و سایر خبرگزاریها نیز به صورت مداوم صورت می گیرد. استفاده از ظرفیت گروههای گشت و بازرسی سواحل و حریم رودخانه ها در مواقع پیش بینی بحرانهایی نظیر سیل و.. در بین مردمی که در حاشیه رودخانه ها توقف کرده اند حضور پیدا می کنند و موارد و تذکرات لازم را می دهند.
صابری شهردار پاتاوه گفت: از دادستان دنا می خواهم به عنوان مدعی العموم ورود کنند و با مدیرانی که مصوبات را عملی نمی کنند برخورد کند و نگذارد پای مصوبات را امضا کنند چرا که ما وقت می گذاریم وساعت ها بحث و گفت وگو و مصوب می کنیم ولی برخی مدیران در عمل کاری نمی کنند به طور مثال پنج بند مصوبه داریم با حضور معاون عمرانی استاندار، فرماندار، مدیرکل راهداری، فرمانده پلیس راه که قرار بود قبل از سال ۱۴۰۰ اجرایی شود ولی متاسفانه تا به امروز فقط در حد شعار بوده است و هرچه پیگیری می کنیم دادمان به جایی نمی رسد.
وی گفت: در شورای ترافیک شهرستان و استان مصوب گردید که پلیس راهور هفته ای یک الی دو مرتبه به شهر پاتاوه بیاید ولی متاسفانه تا به امروز اقدامی صورت نگرفته است. پل های سطحی موجود در شهر پاتاوه مسدود است و با وجود توصیه هایی که در جلسات قبل مبنی بر بازگشایی آنها توسط راهداری داشتیم ولی متاسفانه هنوز به همان شکل باقی مانده است و در سیلاب اخیر دچار مشکلات زیادی کرد.
این مسئول افزود: در بحث مشکلات گاراژ پاتاوه فقط یک هفته نیروی انتظامی، راهور، صنعت و معدن به همکاری شهرداری بیایند و حضور مداوم داشته باشند تا برای همیشه این مشکل تمام شود وبا متخلفین برخورد گردد.
میرباقری نماینده جهاد کشاورزی گفت: در بحث تغییر کاربری ها در شهر سی سخت و منطقه باغات تعدادی تغییر کاربری داشتیم که پرونده آنها تکمیل و به دادگستری جهت صدور حکم تخریب و قلع وقمع ارسال گردیده است که متاسفانه اقدامی جدی در این خصوص صورت نگرفته است و این آرامش خاطری شده است که عده دیگری اقدام به ساخت و ساز و تصرف کنند و بر این باورند که اگر با بقیه برخورد کردند با ما هم برخورد می کنند که انتظار از دستگاه قضا می رود که ما رابیشتر حمایت کند تا بتوانیم با این تخلفات برخورد کنیم.
وی گفت: در خصوص ساخت و سازهای در حریم رودخانه ها از جمله طرح های ماهی در بخش شیلات و تبدیل بستر رودخانه به شالیزارهای برنج که از آب منطقه ای تقاضا داریم حریم قانونی بستر رودخانه های اصلی و فرعی را از دو طرف مشخص نماید تا بتوانیم با متخلفین برخورد قانونی داشته باشیم.
رجب زاده رئیس محیط زیست دنا گفت: از بنیاد مسکن می خواهیم نقشه طرح هادی روستاها را در اختیار ما بگذارد تا با کسانی که به حریم رودخانه ها و محیط زیست تجاوز کرده اند برخورد کنیم و جلوی ساخت و سازهای آنها را بگیریم.
وی گفت: در خصوص مشکلات آتش سوزی که برخی مدیران از محیط زیست گلایه داشتند باید بگویم هیچ قانونی بجز قانون ۴۷مراتعی محیط زیست را مکلف نکرده برای مشکلات آتش سوزی جنگل و مراتع که جنگل و مراتع مالکیت آن با منابع طبیعی است به خصوص در حوزه اعتبارات و در بحث کمک به دهیاران محیط زیست در قالب مشارکت های مردمی و آموزش قراداد بستند با تعدادی تشکل که علاوه بر کار آموزش کار اتفاء حریق هم انجام می دهند و در اینجا چون تشکل ها باید ثبت شده باشند محیط زیست نمی تواند اعتباری به دهیاران دهد که من پیشنهاد دادم دهیاران تشکلی قانونی ثبت کنند تا محیط زیست بتواند اعتباری برای آنها در نظر گیرد.
فلسفی رئیس منابع طبیعی شهرستان دنا گفت: به لطف الهی تا به امسال گزارش قابل توجهی در بحث آتش سوزی نداشتیم و چند مورد جزئی بود که کنترل گردید.
وی گفت: یک مسئول در این جلسه اعلام کرده است که ادارات برای مقابله با هر بحرانی باید همیشه آماده باشند که باید بگویم ماشین من برای یک حلقه لاستیک مدت یک ماه است که خوابیده است و توانایی خرید نداریم پس چطور انتظار هست که بتوانیم در بحران های مختلف نقش آفرینی کنیم.
این مسئول ادامه داد: در بحث زمین سپاه که مدیری ادعا داشته است باید گفت که زمین با مالکیت منابع طبیعی بوده و به مسکن و شهرسازی واگذار کرده و سپس توسط مسکن و شهرسازی به سپاه جهت ساخت و ساز واگذار شده است.
در این نشست حجتالاسلام تقیزاده رئیس شورای شهر سیسخت گفت: نسبت به شورای شهر سی سخت خیلی کم لطفی شده است و باید بگویم که ما شورای مردم شهر سی سخت هستیم نه شورای شهرداری، ما یک نهاد ناظر هستیم به نمایندگی از مردم، به جای تجمعات مردم به سراغ ادارات و مسئولین می رویم و مشکلاتشان را به گوش آنها می رسانیم ولی نسبت به شهردار چون ما ایشان را عزل و نصب می کنیم در بقیه ادارات هم می توانیم در صورت تخلف مدیری مراتب را گوش زد و به مقامات ارجاع دهیم.
وی گفت: در حوزه شهرداری سی سخت اشکالات و مشکلات زیادی وجود دارد که مستندات و نامه نگاریهای آنها نیز موجود است و ما بارها مشکلات و کاستی ها را به شهردار گفتیم و گوشزد کردیم و چون بحث ما رسانه ای شد حقیقتا چیزی را برای مخفی کردن از مردم نداریم و شفاف می گویم مشکلات حادی در شهرداری وجود دارد که می طلبد شورای تأمین در مورد شهرداری سی سخت جلسه ای اختصاصی تشکیل دهد تا از مباحث و اتفاقات موجود با خبر شوند و خود ببینند نه اینکه از زبان من بشنوند چون هم به صلاح نیست و هم عده ای ناراحت می شوند.
تقیزاده ادادمه داد: در بحث واگذاریها من از منابع طبیعی و محیط زیست تشکر دارم چرا که با شورای ما همکاری های زیادی دارند و تا شورای شهر اعلام نظر نکند هیچ گونه واگذاری انجام نمی دهد ولی بعضی مواقع فشارهایی برای واگذاری زمین های مردم اعمال می شود که ما به هیچ عنوان قبول نمی کنیم ولی بحث دیگری که در بین مردم وجود دارد واگذاریهایی است که قبلا انجام شده است و مردم به شدت معترضند که می طلبد بررسی شود که واگذاریهای با اهداف خاص مثل واگذاری زمین برای کشت گیاهان دارویی که الان در آنجا سوئیت ساخته شده است برگشت داده شود و به مردم پس داده شود.
وی گفت: یکی از مواردی که به شدت به فرهنگ ما لطمه وارد می کند سوئیت های موجود در شهر و ویلاهایی هست که بدون از دریافت هیچ ضمانت نامه یا کارت شناسایی به افرادی داده می شود که شئونات اسلامی را رعایت نمی کنند و باعث ترویج بی حجابی و بی بندباری می شوند و هیچ مرجعی هم به این مورد رسیدگی نمی کند که از دادستان به عنوان مدعی العیوم می خواهیم نسبت به این مهم رسیدگی کنند./فارس
انتهای پیام/
سفیردنا نظرات بی ارتباط با خبر و نظراتی که حاوی توهین یا افترا است را منتشر نمیکند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگلیش) خودداری کنید.
نظرات کاربران