کدخبر: ۱۷۷۷۸۴
۲۶ آبان ۱۴۰۳ ساعت ۰۰:۱۴
چاپ

در خطبه های نماز جمعه پاتاوه بیان شد؛

مسئله مهم روز تقابل جبهه مقاومت و جبهه استکبار است

امام جمعه موقت پاتاوه گفت:مسئله مهم روز تقابل جبهه مقاومت و جبهه استکباراست،روزانه شاهد کشتار بی رحمانه کودکان وزنان بی پناه فلسطین ولبنان هستیم.

به گزارش سفیر دنا؛ حجت الاسلام «اسلام ایمانی تبار» ظهر امروز (۲۵ آبان ماه) در خطبه های نماز جمعه شهر پاتاوه ضمن توصیه و سفارش خود و نمازگزاران به رعایت تقوای الهی، برخی از صفات مؤمنین در قرآن از جمله خشوع در نماز را یادآور شد و اظهار کرد: «الَّذِینَ هُمْ فِی صَلاتِهِمْ خاشِعُونَ، مؤمنین کسانی هستند که در نماز خویش خاشع و فروتن هستند و دیده بر سجده‌گاه خود دارند و به این سو و آن سو نمی‌نگرند و دلشان در گرو مهر و عشق به خداست».

امام جمعه موقت شهر پاتاوه گفت: مسئله مهم روز تقابل جبهه مقاومت وجبهه استکبار است که درسکوت جامعه جهانی، جامعه عرب، روزانه شاهد کشتار بی رحمانه کودکان وزنان بی پناه فلسطین ولبنان هستیم.

وی ضمن فرستادن سلام ودرود بر روان پاک همه شهدا وشهدای مقاومت گفت :هم دوست بداند هم دشمن، باحذف و ترور شخصیت هاوفرماندهان مقاومت، مقاومت حذف نخواهد شد بلکه مقاومت زنده تر می ماند همانطور که مقام معظم رهبری فرمودند مقاوت ونصرلله زنده است، یک حاج قاسم شهید شد هزاران حاج قاسم ساخته شد یک نصرلله، یک سنوار شهید شد هزاران نصرلله ها وسنوار ها ساخته شد.

امام جمعه پاتاوه اشاره به مناسبت های این هفته داشت و با بیان اینکه چرا فاطمه را فاطمه س نامیدند به روایتی از پیامبر اکرم (ص) اشاره کرد و گفت: در احادیث بسیاری علت نامیده شدن دخت نبی اکرم (ص)به فاطمه، دور بودن محبان او از آتش نقل شده است.

قَالَ، قَالَ رَسُولُ اللَّهِ (صلّى اللَّه علیه و آله): إِنِّی سَمَّیْتُ ابْنَتِی فَاطِمَهَ لِأَنَّ اللَّهَ عَزَّ وَ جَلَّ فَطَمَهَا وَ فَطَمَ مَنْ أَحَبَّهَا مِنَ النَّارِ

و ی گفت:شیخ صدوق در کتاب عیون اخبار الرضا، با سه سلسله سند از رسول اکرم (صلّى اللَّه علیه و آله و سلّم) روایت مى ‏کند که فرمودند: نام دخترم را از آن جهت فاطمه گذاردم که خداى عزّ و جلّ او و دوستدارانش را بر آتش جهنّم حرام کرده است

چه افتخاری بالاتر از این که بر سر سفره حضرت فاطمه (س) هستیم.

حجت الاسلام ایمانی تبار ادامه داد: از تأثیرات  ایام فاطمیه در جامعه می‌توانیم به موارد زیر اشاره کنیم:

الگوسازی

حضرت فاطمه زهرا (س) برترین و کامل‌ترین بانوی عالم است. ایشان به‌عنوان یک مادر معصوم، یک دختر و همسر معصوم، با کنیه‌ها و القاب متعددی شناخته می‌شوند؛ بنابراین در موقعیت‌ها و مناسبت‌های مرتبط باشخصیت ایشان، به‌عنوان یک الگو برای تمامی زنان مسلمان جهان از ایشان یاد می‌شود.

خطیب موقت نماز جمعه پاتاوه در ادامه گفت: جایگاه الگوسازی از شخصیت ایشان باعث شده تا زندگی حضرت و مقاطع حساس آن، یک الگوی برجسته و پررنگ برای زنان مسلمان به شمار برود.

وی گفت:ترویج فرهنگ عفاف و حجاب

از دیگر تأثیرات ایام فاطمیه در جامعه می‌توانیم به ترویج فرهنگ عفاف و حجاب اشاره کرد و در جامعه ما عفاف و حجاب در صحنه اجتماع و در برخورد با مردان نامحرم بسیار مورد تأکید است.

وی خاطر نشان کرد:ایام فاطمیه علاوه بر اینکه به‌عنوان بزرگداشت مقام حضرت زهرا (س) برگزار می‌شود، دهه عفاف و حجاب نام‌گذاری شده و از حضرت زهرا (س) به‌عنوان الگوی یک زن محجبه یاد می‌شود.

امام جمعه موقت پاتاوه به تبیین جایگاه زن در مبارزات سیاسی اشاره کرد و گفت:

بعد از رحلت پیامبر و ایجاد عقده‌های درونی و جاهلی در میان بسیاری از مردم، حضرت زهرا (س) به‌عنوان منزلت و شأنی که در جامعه اسلامی و در مدینه داشت به مبارزه سیاسی اقدام کرد و در مسیر دفاع از ولایت و عدم بیعت با خلفا، به شهادت رسید.

ایمانی تبار وحدت ملی را یکی از وقایع مهم زندگی اهل‌بیت دانست و گفت: ولادت‌ها یا شهادت‌ها باعث برپایی مناسک مذهبی و آیین‌هایی با محوریت رویدادهای مهم زندگی اهل‌بیت می‌شود و این موضوع علاوه بر اینکه مبارزان و آزادی‌خواهان جهان را در مبارزه با استکبار تشویق می‌کند، وحدت و انسجام را در میان اقوام بزرگ ایران اسلامی گسترش می‌دهد.

وی گفت:ایام فاطمیه و بزرگداشت شهادت حضرت زهرا (س)، یکی از بارزترین نمونه‌های این وحدت و انسجام‌بخشی است.

حجت الاسلام ایمانی تبار امام جمعه موقت شهر پاتاوه با اشاره به هفته کتابخوانی کتاب را یکی از ابزار رشد و پیشرفت انسان دانست و گفت:کتاب، یکی از ابزارهای تفکر، رشد و پیشرفت انسانی به شمار می‌رود و این زبان گویای تمدن بشری با بازگو کردن راز و رمز پیشرفت جوامع انسانی در دوره‌های مختلف، نقش بی‌بدیلی ‌را در ارتقای توسعه فرهنگی هر کشوری می‌تواند ایفا کند.

وی گفت:کتاب وسیله ای است که دانش بشری به کمک آن از تباه شدن مصون می ماند و در واقع وقتی جهل و بی خبری، جامعه ای را از پای درآورد یا شبهه ها ذهن جوانان را فلج کند، بدون شک یکی از مهم ترین راهکارهایی که می‌تواند آفت جهل را بزداید، مطالعه است و آنچه می تواند شبهه های ذهنی را دفع کند و ایمان و اطمینان را به قلب ها باز آورد، کتاب خوانی است.

امام جمعه موقت پاتاوه در فراز پایانی خطبه سیاسی به توصیه نهادینه کردن فرهنگ مطالعه در جامعه، به سخنان مقام معظم رهبری استناد کرد و گفت:

آموزش وپرورش زیربنای این سه محور هست و ضمن تبریک انتخاب دکتر رضایی به عنوان مدیر کل آموزش وپرورش وآرزوی توفیق برای ایشان امید است با درایت ایشان و توجه ویژه به سند تحول بنیادین به این سه اصل توجه ویژه شود وسبب شکوفایی فکری ، جسمی ومعنوی در جامعه شوند.

انتهای پیام/